Voorwaarden

Op onze rechtsverhouding met u is uitsluitend het Nederlandse recht en de meest recente versie van de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing, waarbij wij altijd gelden als ‘opdrachtnemer’ in de zin van deze voorwaarden en u als ‘opdrachtgever’. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam. De Nederlandse rechter is exclusief bevoegd om van eventuele geschillen tussen u en ons kennis te nemen.

Our general terms and conditions (‘Metaalunie Terms and Conditions’) and the Dutch law apply exclusively to our legal relationship with you. In our general terms we are always regarded as ‘Contractor’ and you will always be regarded as ‘Client’. Our general terms are filed at the Registry of the Rotterdam District Court. The Dutch court is exclusively competent on disputes between you and us.

Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staal- constructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats.

Lees meer >

Lieren

Boll Engineering Build & Construct BV heeft een breed assortiment op maat gemaakte spudpaal- en verhaallieren opgezet. Opmerkelijk aan onze lieren is de onderhoudsarme inwendige vrijloopkoppeling. Deze koppeling is eenvoudig te bedienen door alleen een handel aan de voorzijde over te halen.

Lees meer >

Machinebouw

Als het om machinebouw gaat, combineren we creativiteit met vakmanschap. U wilt effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Wij realiseren uw machine precies zoals u dat wilt. We streven naar het gebruik van standaard-componenten, maar zijn flexibel en creatief met het gebruik van alternatieven waar dit wenselijk is. Ontwerp, engineering, fabricage en plaatsing worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer >

Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie tot montage van uw project.

Lees meer >
Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen