Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staalconstructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats. Een duurzame conservering wordt aangebracht door het poedercoaten, verzinken of in eigen beheer natlakken van de materialen. Het transport en de montage op locatie worden ook door ons verzorgd.

De nieuw- of verbouw van een werk- of opslagruimte omvat een enorme diversiteit aan werkzaamheden. De mogelijkheden blijven dan ook niet bij de constructie alleen.

Diverse mogelijkheden

  • MULTIBEAMS
    Tekenen in 3D-model
    Leveren en monteren van multibeams
  • CONSERVERINGEN
    1- of 2-componenten natlak
    Thermische verzinking
    Poedercoating
  • BEPLATING
    Tekenen in 3D-model
    Leveren en monteren dak- en wandbeplating

Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staal- constructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats.

Lees meer >

Lieren

Boll Engineering Build & Construct BV heeft een breed assortiment op maat gemaakte spudpaal- en verhaallieren opgezet. Opmerkelijk aan onze lieren is de onderhoudsarme inwendige vrijloopkoppeling. Deze koppeling is eenvoudig te bedienen door alleen een handel aan de voorzijde over te halen.

Lees meer >

Machinebouw

Als het om machinebouw gaat, combineren we creativiteit met vakmanschap. U wilt effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Wij realiseren uw machine precies zoals u dat wilt. We streven naar het gebruik van standaard-componenten, maar zijn flexibel en creatief met het gebruik van alternatieven waar dit wenselijk is. Ontwerp, engineering, fabricage en plaatsing worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer >

Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie tot montage van uw project.

Lees meer >
Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen