Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie en montage van uw project.

In onze productiewerkplaats krijgen de meest uiteenlopende producten vorm.

Staalconstructies
Dankzij onze doordachte logistiek, een breed machinepark en eigen spuitvoorzieningen kunnen we zo'n 40 ton constructiestaal per week verwerken. Ons transport- en montagematerieel maakt het vervolgens mogelijk om staalconstructies snel, efficiënt en voordelig op locatie te monteren.

Machines
Voor machinebouw zetten we onze werkplaats in als assemblageruimte. Diverse verspaningsbewerkingen worden in eigen beheer uitgevoerd. Door onze grote praktijkervaring werken we creatief, handig en efficiënt.

Toogbank 185 ton
We beschikken over een 185-tons toogbank. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan toog-, buig-, zet- of richtwerk verrichten.

U bent altijd welkom in onze werkplaats voor oriëntatie of voor het op de voet volgen van de ontwikkeling van uw project. We staan u graag te woord.

Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen