Montage

Constructie- of machinedelen

De montage van uw staalconstructie of machine op locatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Boll Engineering Build & Construct BV beschikt over twee montagebussen. Hiernaast hebben we eigen transportmaterieel voor de onderdelen. We kunnen daarom flexibel, snel en voordelig transporteren.

Diverse mogelijkheden

Of het nu gaat om het opfrissen van uw bedrijfspand met nieuwe beplating en designelementen die uw klant zich zal herinneren, het vervangen van overheaddeuren of het plaatsen van aluminium puien, Boll Engineering Build & Construct BV verzorgt het.
Als u kiest voor dak- of wandbeplating wilt u zekerheid. In alle opzichten. Natuurlijk zijn functionaliteit, wind- en waterdichtheid en esthetische kwaliteit belangrijk. Maar ook als het aankomt op zaken als advies, planning, logistiek, veiligheid en nazorg moet u blind kunnen vertrouwen op kwaliteit. Voor deze kwaliteit staan we garant.

Totaalpakket

  • Advies op maat
  • Modellering in 3D-tekenpakket
  • Online 3D-modelweergave
  • Prefab constructiedelen
  • Flexibiliteit door eigen materieel
  • Snelle montage
  • Garantie op topkwaliteit
Staalbouw

Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staal- constructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats.

Lees meer >

Lieren

Boll Engineering Build & Construct BV heeft een breed assortiment op maat gemaakte spudpaal- en verhaallieren opgezet. Opmerkelijk aan onze lieren is de onderhoudsarme inwendige vrijloopkoppeling. Deze koppeling is eenvoudig te bedienen door alleen een handel aan de voorzijde over te halen.

Lees meer >

Machinebouw

Als het om machinebouw gaat, combineren we creativiteit met vakmanschap. U wilt effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Wij realiseren uw machine precies zoals u dat wilt. We streven naar het gebruik van standaard-componenten, maar zijn flexibel en creatief met het gebruik van alternatieven waar dit wenselijk is. Ontwerp, engineering, fabricage en plaatsing worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer >

Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie tot montage van uw project.

Lees meer >
Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen