Over ons

Specialist in custom-made staal- en machinebouw

Sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in staalbouw, machinebouw.

De diversiteit van onze projecten is enorm. U kunt bij ons terecht voor het volledige ontwerp, de productie en de montage van uw staalconstructie, lier, stapponton of machine.

Het bieden van praktische oplossingen is onze doelstelling, waarbij we innovatief te werk gaan zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Eenvoud en perfectionisme zijn basisbegrippen binnen ons bedrijf. Onze ervaring, vakkennis, een uitgebreid machinepark en de meest moderne software geven garantie voor een uitstekende kwaliteit.

Een heldere bedrijfsvoering en korte communicatielijnen maken het mogelijk uw project van het eerste concept tot en met de oplevering persoonlijk te begeleiden. Onze werkwijze is erop gericht duidelijke afspraken te maken en we streven een zeer snelle levertijd na.

Daarnaast staan wij bekend om onze mooie en unieke spudpaalsystemen. Wij zijn dan ook trots dat wij het eerste bedrijf zijn die dit concept heeft ontwikkeld. Overigens ontwerpen en produceren wij de spudpaalsystemen geheel zelf. U kunt op de site een impressie vinden van ons spudpaalsysteem dat wij voor meerdere bedrijven hebben geproduceerd. Heeft u vragen over dit systeem neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen