Over ons

Specialist in custom-made staal- en machinebouw

Sinds 2001 zijn wij gespecialiseerd in staalbouw, machinebouw.

De diversiteit van onze projecten is enorm. U kunt bij ons terecht voor het volledige ontwerp, de productie en de montage van uw staalconstructie, lier, stapponton of machine.

Het bieden van praktische oplossingen is onze doelstelling, waarbij we innovatief te werk gaan zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Eenvoud en perfectionisme zijn basisbegrippen binnen ons bedrijf. Onze ervaring, vakkennis, een uitgebreid machinepark en de meest moderne software geven garantie voor een uitstekende kwaliteit.

Een heldere bedrijfsvoering en korte communicatielijnen maken het mogelijk uw project van het eerste concept tot en met de oplevering persoonlijk te begeleiden. Onze werkwijze is erop gericht duidelijke afspraken te maken en we streven een zeer snelle levertijd na.

Daarnaast staan wij bekend om onze mooie en unieke spudpaalsystemen. Wij zijn dan ook trost dat wij het eerste bedrijf zijn die dit concept heeft ontwikkeld. Overigens ontwerpen en produceren wij de spudpaalsystemen geheel zelf. U kunt op de site een impressie vinden van ons spudpaalsysteem dat wij voor meerdere bedrijven hebben geproduceerd. Heeft u vragen over dit systeem neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staal- constructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats.

Lees meer >

Lieren

Boll Engineering Build & Construct BV heeft een breed assortiment op maat gemaakte spudpaal- en verhaallieren opgezet. Opmerkelijk aan onze lieren is de onderhoudsarme inwendige vrijloopkoppeling. Deze koppeling is eenvoudig te bedienen door alleen een handel aan de voorzijde over te halen.

Lees meer >

Machinebouw

Als het om machinebouw gaat, combineren we creativiteit met vakmanschap. U wilt effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Wij realiseren uw machine precies zoals u dat wilt. We streven naar het gebruik van standaard-componenten, maar zijn flexibel en creatief met het gebruik van alternatieven waar dit wenselijk is. Ontwerp, engineering, fabricage en plaatsing worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer >

Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie tot montage van uw project.

Lees meer >
Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen