6- tons verhaallier- Vinkel

Voor F.P.H. Ploegmakers BV produceerden we drie complete spudpaalsystemen en twee verhaallieren. De spudpaalsystemen bestaan uit een spudpaalkoker, een spudpaallier en de spudpaal zelf. Al deze producten hebben we in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. De gegroefde trommels van de spudpaallieren worden voorzien van twee kabels, waarvan er één naar het bovenste en één naar het onderste uiteinde van de spudpaal leidt. Het is hierdoor mogelijk de spudpaal zowel naar boven als naar beneden gecontroleerd en bekrachtigd te bewegen. De door ons ontwikkelde inwendige vrijloopkoppeling is compact, schoon, veilig en onderhoudsarm. Deze maakt het mogelijk dat het ponton met de getijden mee beweegt, terwijl de spudpaal op zijn plaats blijft staan.

De specificaties van de spudpaallieren zijn als volgt.

  • Trekkracht: 10 ton
  • Snelheid: 10 m/min
  • Remhoudkracht: 23 ton
  • Kabeldiameter: 22 mm
  • Kabelberging: 30 m

De specificaties van de verhaallieren zijn als volgt.

  • Trekkracht: 6 ton
  • Snelheid: 10 m/min
  • Remhoudkracht: 8 ton
  • Kabeldiameter: 12 mm
  • Kabelberging: 120 m

Staalbouw

Metaal is een efficiënt en veelzijdig bouwmateriaal. U denkt aan de nieuw- of verbouw van uw werk- of opslagruimte? Wij ontwerpen en produceren staal- constructies specifiek voor de betreffende situatie. We beginnen met het ontwerp in 3D. Als dit geheel naar uw wens is, produceren we de stalen componenten in onze werkplaats.

Lees meer >

Lieren

Boll Engineering Build & Construct BV heeft een breed assortiment op maat gemaakte spudpaal- en verhaallieren opgezet. Opmerkelijk aan onze lieren is de onderhoudsarme inwendige vrijloopkoppeling. Deze koppeling is eenvoudig te bedienen door alleen een handel aan de voorzijde over te halen.

Lees meer >

Machinebouw

Als het om machinebouw gaat, combineren we creativiteit met vakmanschap. U wilt effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Wij realiseren uw machine precies zoals u dat wilt. We streven naar het gebruik van standaard-componenten, maar zijn flexibel en creatief met het gebruik van alternatieven waar dit wenselijk is. Ontwerp, engineering, fabricage en plaatsing worden volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer >

Machinepark

Inmiddels beschikt Boll Engineering Build & Construct BV over een uitgebreid machinepark. Wij denken met u mee en zetten dan ook graag ons vakmanschap voor u in. Door het brede assortiment machines kan Boll Engineering u het gehele pakket aanbieden van engineering, productie tot montage van uw project.

Lees meer >
Adres Productiestraat 11, 4283 JM Giessen