dinsdag 21 juli 2015
Boll Engineering slaat eerste paal in Giessen

Dinsdag 21 juli duidden de eerste klappen van een heihamer op het begin van de bouw van het nieuwe pand van Boll Engineering. De drie kinderen van eigenaar Gijs Boll sloegen de eerste paal aan de Productiestraat te Giessen. De nu in Genderen gevestigde technici kijken uit naar de betrekking van het nieuwe pand. “De nieuwe productiehal is erop gebouwd om mee te groeien met het bedrijf”, vertelt Gijs. “De eerste fase wordt nu gerealiseerd. In de toekomst kan de tweede fase volgen, waardoor de productiehal bijna twee keer zo lang wordt.” Boll Engineering is zelf hoofdaannemer. “Door efficiënte bouwmethoden en een doordachte planning kunnen we in korte tijd een pand bouwen dat precies aan onze wensen voldoet.”

Ruim 15 jaar geleden startte Gijs zijn eigen bedrijf. Vanuit de staalbouw heeft het zich gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, engineeren, modelleren en produceren van staalconstructies en machines. “De vraag naar niet-standaard oplossingen is met name in de grond-, weg- en waterbouw groot”, vertelt Gijs. “De afgelopen jaren produceren we steeds meer op maat gemaakte lieren en spudpaalsystemen. Deze systemen bestaan uit een spudpaal, een spudpaallier en een spudpaalkoker die in het schip gelast wordt. Het vormt een compact en krachtig verankeringssysteem voor werkschepen en pontons.”

Boll Engineering is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft inmiddels zes vaste werknemers. In september zullen ze verhuizen naar het nieuwe pand.

Boll Engineering Build & Construct BV te Giessen

Neem direct contact met ons op

+31 (0)416 35 33 29

of stuur een e-mail naar: info@bollengineering.nl

BOLL ENGINEERING BUILD & CONSTRUCT BV
Productiestraat 11
4283 JM Giessen

Postadres
Burg. van der schansstraat 78
4281 LK Andel