donderdag 10 april 2014
Boll Engineering presenteert 'nieuw' aan de wereld

Als modern, veelzijdig bedrijf met een fris team dat van aanpakken weet schrijft Boll Engineering het ene na het andere opmerkelijke project op haar naam. De presentatie van de bedrijfsnaam en de projecten naar de omgeving kon echter beter. Dit is de aanleiding geweest voor het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl. Het frisse, blauwe logo met de karakteristieke vierkantjes heeft inmiddels een niet te verbreken band met het technische bedrijf. Met een huisstijl alleen kom je echter niet dichter bij je klanten. Daarom is ook op diverse sociale media een pagina van Boll Engineering te vinden. Een geheel vernieuwde website presenteert de bedrijfsinformatie, projecten en referenties op een voor de bezoeker erg prettige manier.

Webshop
Het team van Boll Engineering heeft een gestandaardiseerde lijn spudpaal- en verhaallieren ontwikkeld. Deze machines zijn modulair opgebouwd. Dit houdt in dat er een standaardframe geproduceerd wordt waar diverse deelsystemen op gemonteerd kunnen worden. Middels de lierenconfiguratoren op de website kan de geïnteresseerde zijn eigen lier samenstellen. Binnen enkele klikken staat de door hem gewenste lier in 3D op het scherm. Het aanvragen van een offerte is met nog één extra muisklik gedaan. Dit gemak doet denken aan het alsmaar populairder wordende webwinkelen. Met deze voorzieningen brengt Boll Engineering zijn innovatieve producten erg dicht bij de klant.

De in Genderen gevestigde technici timmeren dus aan de weg. En hoewel het bedrijf al veertien jaar actief is, wordt er dag aan dag gewerkt aan nieuwe ideeën en innovaties. De hoeveelheid en de diversiteit van de projecten op de nieuwe website zal zeker toe gaan nemen. Houd hem dus in de gaten!

Boll Engineering Build & Construct BV te Giessen

Neem direct contact met ons op

+31 (0)416 35 33 29

of stuur een e-mail naar: info@bollengineering.nl

BOLL ENGINEERING BUILD & CONSTRUCT BV
Productiestraat 11
4283 JM Giessen

Postadres
Burg. van der schansstraat 78
4281 LK Andel