Engineering

Boll Engineering Build & Construct BV beschikt over de kennis en ervaring om uw constructie of machine zó te ontwikkelen dat hij voldoet aan uw wensen, voordelig is en efficiënt geproduceerd, gemonteerd, gebruikt en onderhouden kan worden. De basis voor de gehele ontwikkeling is een 3D-model van het ontwerp. Deze modellen maken we, afhankelijk van het type product, met Solid Edge of Tekla Structures.

Solid Edge voor machinebouw
Een grote diversiteit aan onderdelen samenstellen tot een machine, de werking testen en foto's maken. We doen het niet alleen in de werkplaats, maar ook op kantoor. Solid Edge maakt het mogelijk. Volledig gedetailleerde machineonderdelen, inclusief materiaaleigenschappen, massa's en zwaartepunten, stellen we samen tot een virtuele machine. Deze machine is vervolgens vanuit alle hoeken te bekijken en door te snijden. Sterkte- en stijfheidsberekeningen worden gemaakt door onszelf én door de computer. Solid Edge kan namelijk ook Eindige-Elementen-Methode-berekeningen maken. Als het gehele ontwerp doorgelicht en goedgekeurd is, worden er met dezelfde software werktekeningen en stuklijsten gemaakt. Verder is er de mogelijkheid tot animeren en foto-realistisch renderen van de modellen.

Tekla Structures voor staalbouw
Boll Engineering Build & Construct BV werkt al achttien jaar met het 3D-tekenpakket Tekla Structures. Dit is Bouw Informatie Model (BIM) software waarmee nauwkeurig gedetailleerde 3D-constructies ontworpen en beheerd kunnen worden, ongeacht de complexiteit van de constructie of de gebruikte materialen. Tekla-modellen kunnen voor het gehele ontwikkelproces gebruikt worden, van de eerste ontwerpschets tot en met de fabricage en montage.

Totaalpakket

 • MODELLERING IN 3D-TEKENSOFTWARE
  Solid Edge & Tekla Structures
 • WERKTEKENINGEN
  Eenvoudig en overzichtelijk
 • OVERZICHTSTEKENINGEN
  Automatische nummering
 • ANIMATIES EN FOTO-REALISTISCHE RENDERS
 • ONLINE 3D-MODELWEERGAVE
 • VEILIGHEID EN CERTIFICERING
  Sterkte- en stijfheidsberekeningen
  Risicoanalyses
  CE-certificering

PROJECTEN

Boll Engineering Build & Construct BV te Giessen

Neem direct contact met ons op

+31 (0)416 35 33 29

of stuur een e-mail naar: info@bollengineering.nl

BOLL ENGINEERING BUILD & CONSTRUCT BV
Productiestraat 11
4283 JM Giessen

Postadres
Burg. van der schansstraat 78
4281 LK Andel